Mijn favorieten

Onze medewerkers

.

Si-No Makelaars

Jeroen Sinoo
Jeroen Sinoo
Directeur
Al ca. 20 jaar ben ik in verschillende functies werkzaam in de "Vastgoed-branche". Van makelaar bij verschillende regionale makelaarskantoren tot projectontwikkelaar bij een middelgroot bouwbedrijf tot verkoopmanager.

De kennis die ik heb opgedaan wil ik als ondernemer graag gebruiken om u verder te helpen. Graag ben ik u, samen met ons fantastische team van dienst.
Natasja Tanis
Natasja Tanis
Buitendienst-medewerker
“Vanaf 1994 heb ik met veel plezier en passie gewerkt in de binnen- en buitendienst bij verschillende NVM makelaarskantoren in Utrecht en Wijk bij Duurstede. Na een pauze ben ik vanaf 2016, met ruime ervaring en mijn vastgoedfundering terug in de ‘huizenmarkt’.
Waar ik enthousiast van word, is het in teamverband streven naar kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Een woning kopen en verkopen gaat samen met de nodige emoties. Persoonlijke interesse en een accurate communicatie is voor alle partijen van essentieel belang. Het begeleiden van de diverse processen, van zowel de bestaande bouw als de nieuwbouwprojecten, is een groot onderdeel van mijn werkzaamheden. Graag ben ik u en jullie van dienst!”
Claudia van Loon
Claudia van Loon
Assistent Makelaar
Na de opleidingen MTS Bouwkunde en HBO Makelaardij werk ik sinds 2006 met veel enthousiasme in het vastgoed en de makelaardij.

Ik krijg enorm veel energie van de tevreden, blije opdrachtgevers die wij iedere dag proberen te helpen met onze kennis, ervaring en uitgebreide professionele dienstverlening. Ik sta voor eerlijke communicatie en betrokkenheid en ben er daarom trots op bij een makelaar te werken die hier ook voor staat!
Peter Nieuwenhuizen
Peter Nieuwenhuizen
Register Makelaar Taxateur
Noem mij gerust een oude rot in het vak. In 1975 begon ik mijn loopbaan in Utrecht-stad. In 1994 werd ik beëdigd als makelaar/taxateur onroerend goed. Na meer dan 40 jaar in dit boeiende beroep bezig te zijn haal ik mijn voldoening nog steeds uit de contacten met mensen. Er is in al die jaren veel veranderd, maar twee dingen niet. 1. Mensen kopen en verkopen nog steeds huizen. 2. Een tevreden klant maakt een tevreden makelaar.
Ella Meijboom
Ella Meijboom
Binnendienst medewerker
Bij de verkoop of aankoop van uw huis moet er administratief veel werk verzet worden. U kunt denken aan het maken van de presentatie van de woning, het plannen van afspraken en het bewaken van termijnen als een woning verkocht is etc. Er is altijd dynamiek op de back-office van een makelaarskantoor. Dit werk ligt mij goed en heb ik in het verleden meer dan 8 jaar met veel plezier gedaan. Ik ben blij weer te kunnen werken in deze branche en deel uit te maken van het enthousiaste Si-No team.
Dorijn ter Borg
Dorijn ter Borg
Binnendienst / kandidaat makelaar
Na verschillende banen en studies ben ik eindelijk gaan doen wat ik echt leuk vind: de woningmakelaardij. Onlangs heb ik de opleiding tot Kandidaat Makelaar met succes afgerond en ben ik bij Si-No Makelaars begonnen bij de basis: de binnendienst. Nu ik daar werkzaam ben, zie ik wat er écht komt kijken bij alle processen rondom de diensten en activiteiten van een makelaar. Het werken in de binnendienst is daarom mijns inziens de beste opstap voor het worden van een goede makelaar!