Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Nederhorst Den Berg 1394 JR

NederVecht, fase 3a

1394 JR Nederhorst den Berg

Omschrijving

VERKOOP GESTART! 

Landelijk wonen, met het gemak van de stad om de hoek.
In de zomer de gezellige drukte op het water met zeilboten die over de Vecht varen. In de winter die heerlijke stilte, slechts af en toe onderbroken door het geroep van een groep ganzen op weg naar het zuiden. Maak kennis met het volmaakte landelijke wonen. Maak kennis met...
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 285.000,- tot € 525.000,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 175 m² Inhoud 442 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 285 m² Start Verkoop 03-10-2018 Aantal kavels 31 Vrij 31 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP GESTART! 

Landelijk wonen, met het gemak van de stad om de hoek.
In de zomer de gezellige drukte op het water met zeilboten die over de Vecht varen. In de winter die heerlijke stilte, slechts af en toe onderbroken door het geroep van een groep ganzen op weg naar het zuiden. Maak kennis met het volmaakte landelijke wonen. Maak kennis met NederVecht.

Nederhorst den Berg is één van de meest prachtige oud- Hollandse dorpjes van ons land, waar historische details na al die jaren in ere zijn behouden. Tegelijkertijd bevindt u zich op een ongekend centrale locatie, met steden als Amsterdam, Bussum, Hilversum en Utrecht op nog geen halfuur rijden. Landelijk wonen, met het gemak van de stad om de hoek.
De hond uitlaten langs de rustieke Vecht met de Hollandse wind in uw rug. Of op de mountainbike ’s ochtends vroeg juist fanatiek tegen de wind in trappen om fris aan de dag te beginnen. In NederVecht reikt de natuur u de ingrediënten aan, maar bepaalt u zelf de juiste smaak.

TYPE WETERING - HOEK-/EN RIJWONINGEN
's Ochtends rustig wakker worden met een kop koffie en de krant aan de keukentafel. De kinderen die op de grote loungebank de dag beginnen met een versgebakken croissantje voordat ze naar de sportvelden gaan. Of heerlijk uitgebreid met het gezin ontbijten in de tuin om de eerste zonnestralen van die morgen te begroeten. In type Wetering begint iedere dag zoals u dat wilt.

TYPE OEVER - TWEE-ONDER-EEN KAPWONINGEN
Ravotten met de kinderen in de tuin, samen naar het voetbalveld om een balletje te trappen en ’s avonds heerlijk op de bank een filmpje kijken. Type Oever in NederVecht is de ideale gezinswoning. Wanneer u net aan uw kinderwens begint of juist opgroeiende pubers in huis heeft, de woning biedt ruimte genoeg aan al haar bewoners.

TYPE BEEK - VRIJSTAANDE WONING
's Ochtends vroeg een lange wandeling met de hond langs de Vecht om daarna samen te ontbijten in de ochtendzon. 's Avonds na een drukke dag een welverdiend wijntje in de tuin. Type Beek is de perfecte plek voor de absolute buitenmens. Hier vindt u zowel binnen als buiten volop ruimte om te wonen en te leven zoals u dat wilt.

 

 

Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 285.000,- - € 525.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 175 m² Inhoud 442 m³ t/m 593 m³ Perceeloppervlakte 123 m² t/m 285 m² Start Verkoop 03-10-2018 Aantal kavels 31 Vrij 31 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 1394 JR Nederhorst Den Berg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.