Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ede 6718 LX

Veenzoom Kernhem - Ede

6718 LX Ede

Omschrijving

VEENZOOM TE EDE - 15 WONINGEN

START BOUW: EERSTE KWARTAAL 2020!


Soms worden dromen werkelijkheid. Dat zou zomaar kunnen gebeuren als je in Veenzoom komt te wonen. Rij-, hoek-, twee-onder- een-kap- of vrijstaande woning; hier wordt wonen genieten!

Welke van de slechts 15 woningen straks ook van jou wordt, je woont in elk geval in een...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 275.000,- tot € 625.000,- Gebruiksoppervlakte 121 m² t/m 183 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 524 m² Aantal kavels 15 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

VEENZOOM TE EDE - 15 WONINGEN

START BOUW: EERSTE KWARTAAL 2020!


Soms worden dromen werkelijkheid. Dat zou zomaar kunnen gebeuren als je in Veenzoom komt te wonen. Rij-, hoek-, twee-onder- een-kap- of vrijstaande woning; hier wordt wonen genieten!

Welke van de slechts 15 woningen straks ook van jou wordt, je woont in elk geval in een kleinschalige groene buurt met autoluwe straten waar vooral geparkeerd wordt op eigen erf of in het centrale parkeerhof.
Je woning zelf is prachtig van architectuur, is van alle moderne gemakken voorzien en is door de aansluiting op het groene warmtenet van Ede ook helemaal klaar voor de toekomst. Dat wordt genieten!

In Kernhem zelf zijn al veel dagelijkse voorzieningen. Met het groeien van de wijk komt daar nog het nodige bij. Dat kan natuurlijk ook: even op de fiets naar het centrum van Ede voor een boodschapje of met de auto naar Veenendaal met zijn grote winkelcentrum. Voor de natuur is het slechts één stap, voor de school een paar stappen en voor de winkels is het even wandelen of fietsen. En voor je werk... dan zit je met de auto zó op de N224 en op de A30.

Voor een rustig straatbeeld worden de percelen aan de straatzijde voorzien van lage hagen. Je adres wordt Breeveen of Rietveen. Welk huisnummer, dát hangt af van het bouwnummer dat je kiest.

TWEE-ONDER-EEN-KAP WONINGEN - NOG ENKELE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR!
Type Guldenroede en Fluitenkruid:
Ze delen één kap en de basis-indeling, maar verder zie je vooral verschillen tussen type Guldenroede en Fluitenkruid. Beide typen hebben een aangebouwde berging, een ruime zij-entree, dubbele tuindeuren in de woonkeuken, een royale living, grote slaapkamers en badkamer en een riante zolder. Maar raampartijen verschillen en type Fluitenkruid heeft een dwarskap en een frans balkon met twee deuren!

VRIJSTAANDE WONING - VERKOCHT
Type Honingklaver:
Deze woning heeft een tuin gerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Maar de grote zij-erker steelt de show op de begane grond. Ook op de verdieping heb je trouwens plezier van deze erker want daar levert ie ruimte aan een heuse walk-in closet van de master bedroom! Diezelfde slaapkamer heeft ook een frans balkon met dubbele deur. Niet het enige riante in deze woning. De zolderverdieping bijvoorbeeld meet maar liefst meer dan 40 m2.

HOEKWONINGEN EN RIJWONINGEN
Type Cichorei, Duizendblad en Ereprijs:
Je ziet al aan de gevels dat er veel aandacht is besteed aan de architectuur en afwerking van de woningen. De detailleringen in het metselwerk, gedeeltelijk keimwerk, de sierbeton elementen... en hoe fijn is het om op de slaapkamer de deur naar buiten open te kunnen zetten! Niet het enige pluspunt van deze woningen, wat dacht je bijvoorbeeld van de ruime keuken, de grote slaapkamers en de riante zolder?
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 275.000,- - € 625.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 121 m² t/m 183 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 131 m² t/m 524 m² Aantal kavels 15 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 6718 LX Ede

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.